AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanus üzerinde yürümek

Kahve falında okyanus üzerinde yürümek

Kahve falında okyanus üzerinde yürümek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, rahat bir nefes alacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okyanus üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Bonkör olmanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında okyanus üzerinde yürümek canın sıkılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında okyanusta yürümek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okyanusta gemide olmak şansının bir ömür yaver gideceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına rivayet eder.

Kahve falında okyanusda balık görmek haram mala, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına alamet eder.

Kahve falında okyanusun içinde olmak nifak sokanların cezalandırılacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına delalettir.

Kahve falında kendini okyanusta görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında okyanusa açılmak umutlarının yarım kalmayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz yada okyanus görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir