AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanusta olmak

Kahve falında okyanusta olmak

Kahve falında okyanusta olmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında okyanusta olmak gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da arkadaşınızla tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında okyanus aşmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, güzel günlerin kapıda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okyanusa görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında okyanusa açılmak herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında gemi ve okyanus görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okyanusu yüzerek geçmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında deniz yada okyanus görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, ağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında okyanusa düştüğünü görmek düşmanlarını bile affedeceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okyanusta boğulduğunu görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir