AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanusa girdiğini görmek

Kahve falında okyanusa girdiğini görmek

Kahve falında okyanusa girdiğini görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, işsiz kalmaya tabir olunur.

Kahve falında okyanusa girdiğini gördüyseniz:

  • Rahatsız edilmemek istiyorsunuz yani zihinsel yönden faal olamıyorsunuz.

Kahve falında okyanusa girdiğini görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında okyanusta dalga görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine alamet eder.

Kahve falında okyanusta gemide olmak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında okyanusta boğulduğunu görmek kötü duygularını yeneceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına işarettir.

Kahve falında okyanus üzerinde uçmak büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, işlerin sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okyanus ta yüzmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında okyanusta balıklarla yüzmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, mesleğine dört elle sarılacağına işarettir.

Kahve falında okyanusda balık görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir