AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanusa açılmak

Kahve falında okyanusa açılmak

Kahve falında okyanusa açılmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okyanusa açılmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmek gerekebilir.

Kahve falında okyanusa açılmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında okyanusun taştığını görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Kahve falında okyanusda balık görmek dertlerinin biteceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına yorulur.

Kahve falında okyanusda boğulmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okyanusa dalmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okyanus yüzmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında okyanusta yürümek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet eder.

Kahve falında okyanus ta yüzmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir