AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanusa girmek

Kahve falında okyanusa girmek

Kahve falında okyanusa girmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, ömür boyu süreceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okyanusa girmek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kısıtlamayın.

Kahve falında okyanusa girmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına yorulur.

Kahve falında okyanusta balıklarla yüzmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında okyanus suyu görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında okyanusda gemi görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okyanus dibini görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret eder.

Kahve falında okyanustan geçmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında okyanusta gemide olmak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında okyanus aşmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir