AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanus düşmek

Kahve falında okyanus düşmek

Kahve falında okyanus düşmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okyanus düşmek gördüyseniz:

  • Kendi planlarınızı gerçekleştirmek için yapacağınız teşebbüsler sonuçsuz kalabilir.

Kahve falında okyanus düşmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okyanusa düşmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okyanusun taştığını görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında buz tutmuş okyanus görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına inanılır.

Kahve falında derin okyanus görmek karasızlık yaşayacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında okyanus suyu içmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine tabir olunur.

Kahve falında okyanus balığı görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kendini okyanusta görmek mutluluk ve huzur bulacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir