AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküzün vurduğunu görmek

Kahve falında öküzün vurduğunu görmek

Kahve falında öküzün vurduğunu görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, günlerini bunun için harcayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öküzün vurduğunu gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi, ödemeleri veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında öküzün vurduğunu görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kurt vurduğunu görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında saçını sıfıra vurdurmak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tabancayla birini vurduğunu görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında koçun vurduğunu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Kahve falında köpek vurduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kafasına göre birini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında domuz vurduğunu görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine delalettir.

Kahve falında asker vurduğunu görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir