AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt vurduğunu görmek

Kahve falında kurt vurduğunu görmek

Kahve falında kurt vurduğunu görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kurt vurduğunu gördüyseniz:

  • Tepkilerinize duygularınızı karıştırmamanızda fayda var.

Kahve falında kurt vurduğunu görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında silahla adam vurduğunu görmek kırgınlıklar yaşanacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalganın kıyıya vurduğunu görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında ördek vurduğunu görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtına vurduğunu görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, elinin darlık görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan vurduğunu görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına yorulur.

Kahve falında tabancayla adam vurduğunu görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında ineğin vurduğunu görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir