AnaSayfa / Genel / Kahve falında okuyamadığını görmek

Kahve falında okuyamadığını görmek

Kahve falında okuyamadığını görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, aileden ayrı kalınacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında okuyamadığını gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatli dinlemeli, sadece ihtiyacınız olan bilgileri aklınızda tutmalı ya da paylaşmalısınız.

Kahve falında kirpinin ok attığını görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu suda boğulurken görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölüye mevlid okutmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında yasin okuyanı görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kazancın yetmez olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin oğlunu görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında okuma yazma öğretmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında evli oğlunu evlendirmek her zaman haklının yanında olacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu ısırmak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir