AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulu yandığını görmek

Kahve falında okulu yandığını görmek

Kahve falında okulu yandığını görmek her geçen gün başarılarının artacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında okulu yandığını gördüyseniz:

  • Sürekli yarınınızı düşünerek hareket ediyorsunuz.

Kahve falında okulun yandığını görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına inanılır.

Kahve falında bir okulun yandığını görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında okulunun yandığını görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalet eder.

Kahve falında okulu yandığını görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin yandığını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü birinin yandığını görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, anne babaya müjde verileceğine işarettir.

Kahve falında bayrağın yandığını görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, inancını bir kenara atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının yandığını görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir