AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir okulun yandığını görmek

Kahve falında bir okulun yandığını görmek

Kahve falında bir okulun yandığını görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, tatsızlık olacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir okulun yandığını gördüyseniz:

  • Bazen şüpheci kişi pozisyonunda olmak yanlış yapan kişi olmaktan daha iyidir.

Kahve falında okulunun yandığını görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet eder.

Kahve falında bir okulun yandığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, çok iyi giden işlerin duracağına inanılır.

Kahve falında okulu yandığını görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulun yandığını görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir köyün yandığını görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, rakipsiz hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçların yandığını görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski evin yandığını görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz arabanın yandığını görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, parasının ve malının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir