AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda yemek yemek

Kahve falında okulda yemek yemek

Kahve falında okulda yemek yemek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda yemek yemek gördüyseniz:

  • Bazı yerlerde ufak tefek sorunlar görüyorsanız, problemlerin boyutunu anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında okulda yemek görmek başarılarının eksilmeyeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında okulda yemek yemek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi okul önlük görmek karlı işler alacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında okul öğrencisi olmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında okul servisi kullanmak bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin okul olduğunu görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına yorulur.

Kahve falında okul eteği giymek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezun olduğum okulu görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir