AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul öğrencisi olmak

Kahve falında okul öğrencisi olmak

Kahve falında okul öğrencisi olmak bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında okul öğrencisi olmak gördüyseniz:

  • Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir.

Kahve falında okul öğrenci öğretmen görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında okul öğrencisi olmak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında okul öğrenci görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okul ve öğrenciler görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında polis okulu öğrencisi görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında okulda öğrenci olduğunu görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında okulda öğrenciler görmek adımların çok iyi bir yol açacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okul öğrencileri görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir