AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda yemek görmek

Kahve falında okulda yemek görmek

Kahve falında okulda yemek görmek amaçlardan sapmaya, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, verimin her geçen gün artacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okulda yemek gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz haksızlığa uğrayabilirsiniz.

Kahve falında okulda yemek görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okulda yemek yemek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında okulu temizlemek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında okul karnesi görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okul sırasında oturmak yeni yatırımlar yapacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına işarettir.

Kahve falında okulda yoklama almak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okuldan çıktığını görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okul açıldığını görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir