AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda kutlama yapmak

Kahve falında okulda kutlama yapmak

Kahve falında okulda kutlama yapmak nazar eden insanların haddini bildireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okulda kutlama yapmak gördüyseniz:

  • Olayları öfkelenerek çözemezsiniz.

Kahve falında okulda kutlama yapmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kutlama yapmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine delalettir.

Kahve falında kudurmuş kedi görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kudüs şehrini görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında kudurmuş insan görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kutlama yapıldığını görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, anne baba duasının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında güney kutbunu görmek her zaman çok başarılı olacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzey kutbunu görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir