AnaSayfa / Genel / Kahve falında güney kutbunu görmek

Kahve falında güney kutbunu görmek

Kahve falında güney kutbunu görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yaşamının uzun olacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında güney kutbunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fazlaca üzerine gidebilir veya sabrını zorlayabilirsiniz ya da tam tersi bazı kişiler sabrınızı zorlayabilir veya üstünüze gelebilirler.

Kahve falında güney kutbunu görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güney koreli görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yılmaz güney görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında güneye doğru namaz kılmak kendisine kar ve mutluluk getireceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında güney afrikaya gitmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında güneye gitmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında güney amerikauya gitmek çok eğleneceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılmaz güneyi görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, darlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir