Kahve falında kudurmuş kedi görmek

Kahve falında kudurmuş kedi görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında kudurmuş kedi gördüyseniz:

  • Bir haberin ardından ilginç bir buluşma gelebilir.

Kahve falında kudurmuş kedi görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kudüs görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına inanılır.

Kahve falında kutlama görmek bazen umutlarını yitireceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kutlama töreni görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına delalettir.

Kahve falında kuzey kutbunu görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, yolculuğa tabir olunur.

Kahve falında kudurmuş köpek görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kutlama yapmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kutlama yapıldığını görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top