AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda birinci olduğunu görmek

Kahve falında okulda birinci olduğunu görmek

Kahve falında okulda birinci olduğunu görmek işlerine bereket geleceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, rızıksız kalacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, mevki kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında okulda birinci olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren sorunlardan da kurtulacaksınız.

Kahve falında okul ve öğretmen görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Kahve falında okul müdürü görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında okulda yangın görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi okulunu görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında okul sırasına görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında okula gittiğini görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında okulu bırakmak çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul zili görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, ticarete atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir