AnaSayfa / Genel / Kahve falında okula gittiğini görmek

Kahve falında okula gittiğini görmek

Kahve falında okula gittiğini görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, iftiraya maruz kalınacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okula gittiğini gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamak, düşündüklerinizi söylemek için bir süredir ihtiyacınız olan dinleyicilere kavuşabilirsiniz.

Kahve falında bir okul görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine delalettir.

Kahve falında okul süpürmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında okulunun yıkıldığını görmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet eder.

Kahve falında askeri okulu kazanmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel bir okul görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, bazen de rahat geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında okula sivil gitmek maddi konularda kayıplar olacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda gezmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında başka bir okula gittiğini görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, eşe dosta yardım edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir