Kahve falında kendi okulunu görmek

Kahve falında kendi okulunu görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi okulunu gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiyi veya projeyi devam ettirmek ya da başlatmak için ilginç fikirleriniz olabilir.

Kahve falında okulda kapalı kalmak ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, o işi canlandıracağına işaret eder.

Kahve falında okulda dolaşmak inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında okuldan çıkmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini okul sırasında görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında okul satın almak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini okul formasıyla görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, işlerinin günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okul bahçesinde namaz kılmak uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, hainlik yapacağına işarettir.

Kahve falında harp okulu görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir