AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda gezmek

Kahve falında okulda gezmek

Kahve falında okulda gezmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine işarettir.

Kahve falında okulda gezmek gördüyseniz:

  • Tereddütlü durumlar, planlar veya programlar çok yakında geride kalacak.

Kahve falında okul içinde gezmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okulda gezmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında bir kızla gezmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırda gezmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda karınca gezdiğini görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin içini gezmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında topluca gezmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadasimla gezmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir