AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul yapıldığını görmek

Kahve falında okul yapıldığını görmek

Kahve falında okul yapıldığını görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, özlem gidereceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret eder.

Kahve falında okul yapıldığını gördüyseniz:

  • İlginç davranışlar içerisine giren kişiler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında yeni yapılmış okul görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul yapıldığını görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev yapıp yıkmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında mutfakta yemek yapıldığını görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında size büyü yapıldığını görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağa sülük yapıştığını görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında birine kötülük yapıldığını görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında doğum yapıp bebek emzirmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir