AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kötülük yapıldığını görmek

Kahve falında birine kötülük yapıldığını görmek

Kahve falında birine kötülük yapıldığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına delalettir.

Kahve falında birine kötülük yapıldığını gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri özgürleşmenizi sağlayabilir ya da gelecekle ilgili yeni şeyler vaat edebilir.

Kahve falında birine kötülük yapıldığını görmek yaşamdan istediklerini alacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalet eder.

Kahve falında kendine kötülük yapıldığını görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine kötülük yapmak evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında birine kötülük etmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sana kötülük yaptığını görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşından kötülük görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine yorulur.

Kahve falında kötülerden kaçmak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında birinin kötülük yaptığını görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir