AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni yapılmış okul görmek

Kahve falında yeni yapılmış okul görmek

Kahve falında yeni yapılmış okul görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, canın derdine düşeceğine, uzak bir yola gidileceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında yeni yapılmış okul gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızı, iş arkadaşlarınızı ya da birlikte iş yaptığınız kişileri inceleyerek yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında yeni yapılmış okul görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında okul yapıldığını görmek takdir toplayacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında yeni yapılan ev görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında yeni yapılan inşaat görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, mutluluğunun katlanacağına işarettir.

Kahve falında yeni yol yapıldığını görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına inanılır.

Kahve falında yeni yapılmış apartman görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına yorulur.

Kahve falında yeni yapılmış mezar görmek kazancını katbekat arttıracağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında yeni yapılmış bir ev görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir