AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul yakası görmek

Kahve falında okul yakası görmek

Kahve falında okul yakası görmek hanesindeki rızkın eksileceğine, suç işleyeceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, prestij sahibi olunacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul yakası gördüyseniz:

  • Soğuk görünüşünüz altında aslında sert olmayan bir kalp taşıyorsunuz.

Kahve falında okul yakası görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ince hastalığa yakalanmak işlerinin bir anda bozulacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin babasına yakalanmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, insanları hak yoluna çağıracağına işarettir.

Kahve falında dantel yaka görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kansere yakalanmak çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sigara içerken birine yakalanmak korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında birini yakalamaya çalışmak kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle anneye yakalanmak işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir