AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata binip koşturmak

Kahve falında ata binip koşturmak

Kahve falında ata binip koşturmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına yorulur.

Kahve falında ata binip koşturmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ısrarcı fikirleri, aşırı talepleri ya da yerine getirilmesi zor istekler kolay kolay değişmeyeceğe benziyor.

Kahve falında ata binip düştüğünü görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ata binip koşturmak zarar edeceği bir döneme gireceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ata binip gitmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ata binip uçmak hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ata binip kaçmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa delalettir.

Kahve falında beyaz ata binip gezmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, mal ve mülk sahibi olmaya rivayet eder.

Kahve falında ata binip düşmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine işarettir.

Kahve falında ata binip gezmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yeni bir başlangıç yapmaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir