AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata binip düştüğünü görmek

Kahve falında ata binip düştüğünü görmek

Kahve falında ata binip düştüğünü görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, düşmanına galip geleceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ata binip düştüğünü gördüyseniz:

  • Memnun edilmesi zor kişileri etkilemek için çok fazla enerji harcamamalısınız.

Kahve falında ata binip düştüğünü görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ata binip sudan geçmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ata binip koşturmak huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında ata binip kaçmak maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ata binip gezmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ata binip gitmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz ata binip gitmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, mahsullerin fazlalaşacağına delalet eder.

Kahve falında ata binip düşmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir