AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul ders görmek

Kahve falında okul ders görmek

Kahve falında okul ders görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okul ders gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmek için az çok hesaplanabilir riskler alabilirsiniz.

Kahve falında okulda ders dinlemek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında okulda ders işlediğini görmek hayatın tadına varacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okulda ders vermek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında okulda ders anlatmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında okulda ders işlemek duaların kabul göreceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında okulda ders çalıştığını görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, merdiven atlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okulda ders görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, doktordan doktora koşturacağına rivayet eder.

Kahve falında okulda ders yapmak kirli işlere bulaşacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir