AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğul görmek

Kahve falında oğul görmek

Kahve falında oğul görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğul gördüyseniz:

  • Kısa bir zaman içerisinde aldığınız kararları yürürlüğe koyabilecek veya amaçlarınızı gerçekleştirme fırsatı elde edeceksiniz.

Kahve falında üvey oğul görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında oğulları olduğunu görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baba oğul kavgası görmek adının ve şanının yürüyeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne oğul görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında arı oğulu yakalamak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arı oğulu görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, bir fitne çıkarmaya alamet etmektedir.

Kahve falında oğul veren arı görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine inanılır.

Kahve falında arıların oğul çıkardığını görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir