AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini öğretmen olmak

Kahve falında kendini öğretmen olmak

Kahve falında kendini öğretmen olmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini öğretmen olmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya bir akrabanız sizi yarı yolda bırakarak veya hayal kırıklığına uğratarak üzebilir.

Kahve falında öğretmenler odası görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, kazancının iki kat artacağına yorulur.

Kahve falında öğretmeni dövmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öğretmenin ağladığını görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının öğretmen olduğunu görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ve öğretmenini görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, bir sebeple çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında okuldaki öğretmenini görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında anaokulu öğretmeni olmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında öğretmene çiçek vermek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir