AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmenden ders almak

Kahve falında öğretmenden ders almak

Kahve falında öğretmenden ders almak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında öğretmenden ders almak gördüyseniz:

  • İçten olunmaması durumunda çözüme ulaşılması zor görünüyor.

Kahve falında ders anlatan öğretmen görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında öğretmenden ders almak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında öğretmenden ders dinlemek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sınıfta ders işlendiğini görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına işarettir.

Kahve falında derslerden zayıf almak kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalettir.

Kahve falında ünlü birinden ders almak kişinin fena halde yanılacağına, imkânlarının da genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle ders çalışmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derslerden kaldığını görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir