AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğluyla zina yapmak

Kahve falında oğluyla zina yapmak

Kahve falında oğluyla zina yapmak ortak bir noktada bulaşamayacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına tabir olunur.

Kahve falında oğluyla zina yapmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı meslektaşlarınızla paylaşmamalısınız.

Kahve falında oğluyla zina yapmak mali krize gireceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine delalettir.

Kahve falında erkekle zina yapmak üzüleceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle zina yapmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle zina yapmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle zina yapmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasıyla zina yapmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek erkekle zina yapmak dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla zina yapmak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir