AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek erkekle zina yapmak

Kahve falında erkek erkekle zina yapmak

Kahve falında erkek erkekle zina yapmak yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek erkekle zina yapmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı faydalı planlarınız olabilir.

Kahve falında erkek erkekle zina yapmak zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle zina yapmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, onu uyaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kardeşle zina yapmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında erkekle zina yapmak planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek erkeğe zina yapmak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında erkek kardeşiyle zina yapmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına yorulur.

Kahve falında erkek zina yapmak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, şansın döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadınla zina yapmak sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir