Kahve falında başkasıyla zina yapmak

Kahve falında başkasıyla zina yapmak bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, başarıya giden yollarını açacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasıyla zina yapmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız yüksek ya da karışık bir durum için yeni çözümler keşfedebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş biriyle zina yapmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında babayla zina yapmak yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında erkekle zina yapmak işinin ehli durumuna geleceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşiyle zina yapmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle zina yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyle zina yapmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, maddi gücünün eksileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek erkekle zina yapmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında erkek kardeşiyle zina yapmak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top