Kahve falında başkasının evinin yandığını görmek

Kahve falında başkasının evinin yandığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinin yandığını gördüyseniz:

  • İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir.

Kahve falında bir evin çatısının yandığını görmek gülmeye hasret kalacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında evinin eşyalarının yandığını görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin etrafının yandığını görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında evinizin yandığını görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, rahata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin evinin yandığını görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında evin çatısı yandığını görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakınının evinin yandığını görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinin yandığını duymak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir