AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavda kazandığını görmek

Kahve falında sınavda kazandığını görmek

Kahve falında sınavda kazandığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, para yatıracağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, onurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınavda kazandığını gördüyseniz:

  • Herşeyin gönlünüzdeki gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında sınav kazanmak övgü dolu sözler işiteceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının sınavı kazandığını görmek günah ve suç işleyeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sınavı kazandığını görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında bursluluk sınavını kazanmak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınavda kazandığını görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sınava girmek ve kazanmak güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polislik sınavını kazanmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, maddi anlamda zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında girdiği sınavı kazandığını görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir