AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun kamyon sürdüğünü görmek

Kahve falında oğlunun kamyon sürdüğünü görmek

Kahve falında oğlunun kamyon sürdüğünü görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun kamyon sürdüğünü gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce geçmiş pişmanlıklarınızı bulmanız gerekiyor.

Kahve falında oğlunun kamyon sürdüğünü görmek başarıya giden yolların açık olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kamyon sürdüğünü görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kamyon sürdüğünü görmek sürekli yerinde sayacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kamyon sürdüğünü görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında oğlunun uçak sürdüğünü görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında oğlunun araba sürdüğünü görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, elin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının allık sürdüğünü görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında far sürdüğünü görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir