AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını ata bindiğini görmek

Kahve falında başkasını ata bindiğini görmek

Kahve falında başkasını ata bindiğini görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, sorunların biteceğine, hastalıkların biteceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını ata bindiğini gördüyseniz:

  • Temmuz ayı başına kadar, verdikleri sözleri yerine getiremeyen kişiler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında annenin ata bindiğini görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ata bindiğini görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ata bindiğini görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ata bindiğini görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun ata bindiğini görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına inanılır.

Kahve falında ölünün ata bindiğini görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle ata bindiğini görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi ata bindiğini görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir