Kahve falında oğlunu yakmak

Kahve falında oğlunu yakmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, hayırlı bir yola girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu yakmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda diğerlerini sizden daha şanslı buluyor olabilirsiniz.

Kahve falında oğlunu yakmak kötü olayların meydana geleceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalettir.

Kahve falında hayvan yakmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında asker kınası yakmak hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek fırını yakmak rahatsızlıkların son bulacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kendini ateşle yakmak istediği zaman yeni işler kurabileceğine, onların kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde soba yakmak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin saçına kına yakmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna inanılır.

Kahve falında yün yakmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir