AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu suyun içinde görmek

Kahve falında oğlunu suyun içinde görmek

Kahve falında oğlunu suyun içinde görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu suyun içinde gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri yapmaya çalışırken yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Kahve falında oğlunu suyun içinde görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu beyazlar içinde görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu kanlar içinde görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu kan içinde görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına işaret eder.

Kahve falında okunmuş su görmek evleneceğinize, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okunmuş su almak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okunmuş su içmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun suya düştüğünü görmek kötü gününü de paylaşacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir