AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu sünnet etmek

Kahve falında oğlunu sünnet etmek

Kahve falında oğlunu sünnet etmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, makamının artacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu sünnet etmek gördüyseniz:

  • Bazı işleri hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında kendi oğlunun sünnet olduğunu görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, üzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Kahve falında oğlunu sünnetli görmek helal kazanç elde edileceğine, zafer ve zenginlik getireceğine rivayet eder.

Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunu sünnet olmuş görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu sünnet olduğunu görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu sünnet etmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun sünnet düğünü görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun sünnet düğününü görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir