AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkemelik olduğun kişiyi görmek

Kahve falında mahkemelik olduğun kişiyi görmek

Kahve falında mahkemelik olduğun kişiyi görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, yeni mekânlara gireceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında mahkemelik olduğun kişiyi gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında mahkemelik olduğun kişiyi görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mahkeme kararı görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mahkemede tanık olmak maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında mahkemeye düşmek heveslerinin de azalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini mahkemede görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mahkemede hakim görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına inanılır.

Kahve falında mahkeme salonu görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında mahkemede şahitlik yapmak çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir