AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşen birini kurtarmak

Kahve falında düşen birini kurtarmak

Kahve falında düşen birini kurtarmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bekarsa evleneceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.Buna karşılık duygusal hayatınızda yeni bir heyecan yaşayabilirsiniz.

Kahve falında balkondan düşen birini kurtarmak evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, çalıştığına değeceğine delalettir.

Kahve falında uçurumdan düşen birini kurtarmak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dereye düşen birini kurtarmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine inanılır.

Kahve falında havuza düşen birini kurtarmak biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini düşerken kurtarmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşen birini kurtarmak talihin yüze güleceğine, şerefe ve izzete işaret eder.

Kahve falında çocuğunu düşerken kurtarmak adeta sinirden küplere bineceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalettir.

Kahve falında göle düşen birini kurtarmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir