AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu işerken görmek

Kahve falında oğlunu işerken görmek

Kahve falında oğlunu işerken görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, zor bir döneme gireceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu işerken gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya güzel bir tatil ihtimali güçlüdür.

Kahve falında oğlunu işerken görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin ezan okunduğunu duymak maddi güç sahibi olacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun çocuğu olduğunu görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun evleneceğini görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında okuma görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunu korumak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında evde mevlüt okunduğunu görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerdeki oğlunu görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir