AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu hapiste görmek

Kahve falında oğlunu hapiste görmek

Kahve falında oğlunu hapiste görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, insanların alım gücünün azalacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu hapiste gördüyseniz:

  • Belli anonslarda bulunmadan önce, planlarınızı gözden geçirmeli, iş takviminizi düzenlemelisiniz.

Kahve falında oğlunun hapisten çıktığını görmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu hapiste görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hapis olan birinin çıktığını görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, isteklerini yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında hapisde yatmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birini hapiste görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birini hapiste görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını hapisten çıktığını görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, tamamlanmadan kalacağına alamet eder.

Kahve falında hapiste yatan birini görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, asosyal bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir