AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu evleniyor görmek

Kahve falında oğlunu evleniyor görmek

Kahve falında oğlunu evleniyor görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu evleniyor gördüyseniz:

  • Soru sormamanız durumunda duygusal anlamda sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında evde yasin okutmak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine işarettir.

Kahve falında evde kuran okunduğunu duymak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, toplumda yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde dua okutmak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret eder.

Kahve falında kuran okunan evde bulunmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun evleneceğini görmek mutluluk ve huzur bulacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Kahve falında oğlunu evlenirken görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında oğlunu evleniyor görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında evde mevlüt okunduğunu görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, işlerinden belirsizlik olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir