AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu evlenirken görmek

Kahve falında oğlunu evlenirken görmek

Kahve falında oğlunu evlenirken görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, endişelerin biteceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu evlenirken gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte sosyal yaşamınız veya kariyeriniz hız kazanıyor ya da yükselişe geçiyor.

Kahve falında oğlunu evlenmiş görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına delalettir.

Kahve falında oğlunun ev aldığını görmek ayaklandıracağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine delalettir.

Kahve falında evde kuran okunduğunu duymak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işaret eder.

Kahve falında bir evde kuran okunduğunu görmek her geçen gün başarıların artacağına, dinine bağlı kalacağına yorulur.

Kahve falında evde mevlüt okunduğunu görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu evlenirken görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kuran okunan ev görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, Tövbe Edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evde kuran okutmak hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir