AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu bayılmış görmek

Kahve falında oğlunu bayılmış görmek

Kahve falında oğlunu bayılmış görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu bayılmış gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler, yerler veya keyifli aktiviteler ilginizi çekebilir.

Kahve falında oğlunu bayılmış görmek zafer elde edeceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayılan insan görmek dertlerinin dermanını bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayılan birini taşımak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayılma numarası yapmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında adam bayıltmak işindeki verimliliğin düşeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayılır gibi olmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işarettir.

Kahve falında bayılıp yere düşmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işarettir.

Kahve falında bay bay etmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir