AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğluna ayakkabı almak

Kahve falında oğluna ayakkabı almak

Kahve falında oğluna ayakkabı almak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğluna ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Tıkanan işler, anlaşmalar veya planlar nedeniyle sabırsız ya da şüpheli bir ruh hali içine girebilirsiniz.

Kahve falında oğluna ayakkabı almak başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayının oğlunu görmek işinde aranan biri haline geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu banyo yaparken görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adnan oktaruı görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında amcamın oğlunu görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun binadan düştüğünü görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dua okuyan birini görmek ağız tadının yerine geleceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun ata bindiğini görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir