AnaSayfa / Genel / Kahve falında at arabası görmek

Kahve falında at arabası görmek

Kahve falında at arabası görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, birikiminin artacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, ailesinden hayır göreceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında at arabası gördüyseniz:

  • Değişiklik kapıda veya yaşanmış olan değişikliği güleryüzle kabullenmekte fayda var.

Kahve falında atlı araba görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında at araba görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at arabası kullanmak bazı konularda konuşulacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at arabasını görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında uçan at arabası görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oyuncak at arabası görmek bazı kaynakların tükeneceğine, hep dua edeceğine rivayet eder.

Kahve falında araba kazası atlatmak büyük bir ilgi ve değer göreceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at arabası ve at görmek zorluklarının biteceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir